Veelgestelde vragen


Bezorgt AraBlu alleen op Curaçao?

Ja, op dit moment nog wel maar er zijn grootste plannen dus houd de website in de gaten! Bestellen kan natuurlijk altijd en overal ter wereld (en gewoon vanuit je luie stoel).


Hoe snel wordt mijn bestelling op Curaçao bezorgd?

We vliegen voor jou, letterlijk en figuurlijk! Bestel voor 15.00 uur Nederlandse tijd en we bezorgen je verrassingspakket de volgende dag al bij de ontvanger. Plaats je je bestelling na 15.00 uur Nederlandse tijd dan bezorgen we de dag erna.


Is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen?

We hebben ons best gedaan om voor elk moment en elke gelegenheid een passend verrassingspakket samen te stellen. Mis je iets of heb je suggesties voor een leuk pakket? Laat het ons vooral weten en stuur een bericht via het contactformulier, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.


Hoe schrijf ik mijn persoonlijke boodschap die AraBlu bij het verrassingspakket doet?

Bij stap 2 in het bestelproces kun je jouw persoonlijke boodschap (max 200 tekens) invoeren. Deze schrijven we op een speciaal kaartje en stoppen we bij het pakket.


Kan ik ook anoniem een cadeaupakket versturen?

Ja dat kan, zonder het kaartje met de persoonlijke boodschap vermelden we niet wie de afzender is.


Kan mijn pakket op een datum naar keuze bezorgd worden?

Jazeker, bij het bestellen kun je bij stap 2 op de kalender aangeven wanneer je wilt dat je verrassingspakket bezorgd wordt.


Wat gebeurt er als niemand thuis is als het pakket bezorgd wordt?

In dat geval wordt het verrassingspakket bij de buren afgegeven en laat de bezorger een kaartje achter waar het pakket afgehaald kan worden. Als bezorgen bij een van de buren niet mogelijk is wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Voor meer informatie over bezorgen kun je onze algemene voorwaarden nalezen (algemene voorwaarden).


Hoe wordt mijn cadeaupakket verpakt?

We maken er iets moois van… Jouw verrassing richting Curaçao verpakken we in een prachtige doos met een uniek design. Check de tweede foto bij elk cadeaupakket.


Wat zijn de bezorgkosten bij besteding onder € 50,00?

De bezorgkosten voor een pakket dat overdag bezorgd mag worden bedragen € 4,95. Voor het bezorgen in de avonduren zijn de kosten € 6,95. Bestellingen vanaf € 50,00 worden helemaal gratis voor je bezorgd.